» etusivu » materiaalit » yksityiskohdat » varusteet

Yksityiskohdat

Yksityiskohdat, kuten tummennukset, muut erikoisväritykset ja erilaiset merkit mahdollistavat persoonallisempia ja yksilöllisempiä tilaushevosia. Tavalliset tummennukset, pienehköt kankaan päälle ommeltavat merkit ja herasilmät sisältyvät perushevosen hintaan. Enemmän työtä vaativat väritykset, kuten päistärikkö- ja papurikkoväritys nostavat hintaa hieman. Upotusta vaativat isommat, huuliin ylettyvät tai välikappaleen ylittävät läsit ja valkopäät ja niiden hinta riippuu työn määrästä. Samoin kirjavan hinta riippuu työn määrästä. Kirjavia ja erikoisia merkkejä tilatessa tarvitsen mallikuvan tai tarkan selostuksen!

HUOM! Tummennukset ja muut väritykset haalistuvat käytössä, eivätkä kestä vettä ja voivat kastuessaan sotkea. Huomioithan tämän jos olet tilaamassa hevosta lasten leluksi.

Harja + 0-15 e

Perushevosen hintaan sisältyy maksimissaan noin 15 cm pitkä normaalipaksuinen harja. Jos tilaaja haluaa harjaan huomattavasti extrapaksuutta tai -pituutta, se lisää hintaa, sillä materiaalikulut nousevat. Hinta riippuu harjan pituudesta ja paksuudesta ja se sovitaan tilaajan kanssa. Pystyharja on tavallista harjaa huomattavasti työläämpi toteuttaa, joten se nostaa hintaa 20 euroa.


Ratsuharja


Keskipitkä harja


Pitkä harja


Ekstrapitkä harja +5 e


Pystyharja +20 e

Tummennukset

Tummennukset pienillä alueilla kuten hevosen päässä, turvassa, silmien ympärillä tai korvissa sisältyvät perushevosen hintaan. Vaaleat värit eivät tartu tummempiin kankaisiin. Tummennukset haalistuvat käytössä, ja niiden harjaamista ja kastelua kannattaa välttää jotta ne kestävät pitempään ja ne saattavat kastuessaan sotkea.

Merkit + 0-20 e

Pienet ja yksinkertaiset, kankaan päälle ommeltavat merkit sisältyvät perushevosen hintaan. Isot, suuhun ylettyvät ja reilusti välikappaleen yli menevät merkit, kuten valkopäät, vaativat upotusta. Tälläiset merkit ovat huomattavasti päälle ommeltavia merkkejä työläämpiä toteuttaa, joten ne nostavat hevosen hintaa jonkin verran, riippuen työn määrästä.

Erikoisväritykset + 5-10 e

Erilaiset erikoisväritykset, kuten tiikerinkirjavuus, papumus-kuvio ja päistärikköväritys väritetään pohjakankaan päälle. Erikoisväritykset, kuten tummennuksetkin, haalistuvat käytössä, eivätkä kestä vettä ja voivat kastuessaan sotkea.

Kirjavuus + 10-40 e

Kirjavat ovat huomattavasti yksivärisiä hevosia työläämpiä ja sen vuoksi myös kalliimpia. Kerrothan kirjavaa tilatessasi tarkkaan, millaisen tahdot ja mieluiten laita myös mallikuva mukaan!


Sivujen sisältö © Anna 2007-2017
Sisällön kaikenlainen kopiointi ja jäljittely kielletty