» etusivu » materiaalit » yksityiskohdat » varusteet

Varusteet

Hevoselle voi tilata mukaan myös varusteita. Perussuitsimalleihin sisältyy soljet leukahihnassa ja mahdollisessa turpahihnassa/hihnoissa, mutta lisähinnasta (+1 e/solki) saa solkia enemmän. Perussuitsien hintaan sisältyy myös liimattavat strassikoristeet otsahihnaan ja turpahihnaan tilaajan halutessa, lisähinnasta onnistuvat myös erilaiset pehmusteet, toppaukset ja tikkaukset. Suitset tehdään kierrätysnahasta, ohjat ovat tekonahkaa. Tilaajan toivesta suitset voidaan tehdä kokonaan tekonahasta. Värivaihtoehtona on musta ja tummanruskea! Perusriimuihin sisältyy pikalukko leuan alle, mutta turpahihnaan ja/tai niskahihnaan on mahdollista saada myös solki (+1 e/solki).

Riimujen hintaan sisältyvät liimattavat strassikoristeet tilaajan halutessa ja lisähinnasta onnistuvat myös erilaiset pehmusteet. Riimut valmistetaan aidosta nahasta, värivaihtoehtoina tällä hetkellä musta, ruskea ja pinkki ja tummansininen tai tilaajan halutessa tekonahasta jolloin värivaihtoehdot ovat musta tai tummanruskea.

Turparemmittömät suitset 10 e

Turparemmittömiin suitsiit kuuluu yksi solki leukahihnaan, tavalliset nivelkuolaimet, ohjat ja tilaajan halutessa koristukset otsapantaan.

Turparemmilliset suitset 15 e

Turparemmilliset suitset ovat muuten samanlaiset kuin turparemmittömät, mutta niihin sisältyy myös turparemmi soljella ja tilaajan halutessa myös turparemmiin saa koristukset. Suitsiin saa myös alaturparemmin + 2 e.

Muut suitset

Perussuitsien lisäksi teen myös muita suitsia, kuten esimerkiksi meksikolaisia (25 e), kankisuitsia (30 e) ja western-suitsia (hinta riippuu suitsien mallista). Suitsien mukaan on mahdollista tilata myös rintaremmi (5 e) tai martingaali (7 e).

Kuolaimet ja koristeet

Perussuitsien hintaan sisältyy liimattavat strassikoristeet otsa- ja turpahihnaan ja tavalliset nivelkuolaimet (kankisuitsissa myös kankikuolaimet). Lisähinnasta suitsiin saa myös erilaisia pehmusteita, toppauksia ja tikkauksia ja muita kuolaimia. Hinnat riippuvat koristeiden ja kuolainten työmäärästä, mutta esimerkiksi olympia-kuolain maksaa 4 e, d-rengas 2e ja nivelen tilalle kolmipala 1 e. Fimosta tehty suuosa "kumikuolaimiin" maksaa +2 e ja se on saatavilla lähes kaikkiin kuolainmalleihin. Kumitutit maksavat 1 e ja niitä on saatavilla useissa väreissä.

Riimut 5 e

Riimuun kuuluu 5 lenkkiä ja pikalukko. Lisähinnasta 1 e/solki mahdollista saada myös soljet turpahihnaan ja niskaan. Riimun hintaan sisältyy myös ostajan halutessa koristukset. Riimun mukaan voi myös tilata riimunarun +2 e. Värivaihtoehtoja on useita, kerro tilauksessa toiveistasi niin katsotaan löytyykö!
Sivujen sisältö © Anna 2007-2017
Sisällön kaikenlainen kopiointi ja jäljittely kielletty