Tilaushevoset ovat tällä hetkellä tauolla!

» etusivu » materiaalit » yksityiskohdat » varusteet

Tilaushevoset

Tilaushevoset ovat tällä hetkellä tauolla!

Tilaushevonen on keppihevonen, jonka valmistan tilaajan valitsemista materiaaleista alusta loppuun käsin. Kaikki hevosen yksityiskohdat kiinnitetään huolellisesti ja siististi käsin ommellen hevoseen ja pyrin tekemään juuri sellaisen hevosen kuin tilaaja haluaa. Hevosen valmistuttua otan siitä kuvat ja lähetän ne tilaajalle, jotta tilaaja näkee onko lopputulos mieleinen. Jos valmis hevonen miellyttää tilaajan silmää, sovitaan kaupoista ja hevonen toimitetaan tilaajalle mahdollisimman nopeasti!

Kiinnostaako tilaushevonen? Materiaalit-linkista löydät tällä hetkellä saatavilla olevat kangas- ja lankavalikoimat joista voit valita itseäsi miellyttävän yhdistelmän ja jos haluat hevosestasi vielä persoonallisemman, vilkaise Yksityiskohdat-linkkiä! Jos kaipaat hevosellesi mukaan vielä suitset tai muita varusteita, löytyvät ne Varusteet-linkistä. Tutustu huolellisesti sivuihin ja jos päädyt tilaamaan, tee tilaus sähköpostiosoitteeseen khtscarlet[at]gmail.com (korvaa [at] @-merkillä).

HUOM. Tekemällä tilauksen sitoudut noudattamaan tilaussivulla mainittuja ehtoja.

Kaikki sivuillani nähtävät keppihevoset ovat minun vuosien 2014-2018 aikana valmistamiani.


Hinnasto

Perushevonen fleecestä 90 e
sisältää normaalipaksuisen, n. 15 cm pituisen harjan, pienet merkit (tähdet, pilkut, piirrot) jotka ovat ommeltavissa kankaan päälle, tummennukset ja herasilmät sekä postituskulut täytteineen. Keppi mahdollista saada mukaan 5 e lisähinnasta, mainitsethan siitä tilausta tehdessäsi.

Tummennukset ja erikoisväritykset
Tummennukset sisältyvät perushevosen hintaan, erikoisvärityksistä (esim. tiikerinkirjava tai papurikko) lisähintaa tulee noin 5-10 e. Lue lisää täältä!

Merkit
Pienet merkit ja herasilmät sisältyvät perushevosen hintaan
Isot merkit (valkopäät, läsit ym. upotettavat merkit) + 5-20 e
Kirjavuudesta + 10-40 e

Harja
Perushevosen hintaan sisältyy normaalipaksuinenn 15 cm pituinen harja.
Lisäpituudesta ja -paksuudesta veloitetaan n. 5-15 e.
Norjan vuonohevosen kaksivärinen pystyharja + 20 e

En ole erikseen hinnoitellut kaikkia mahdollisia ominaisuuksia, joita tilaushevosille on mahdollista saada, joten jos tahdot tilaushepallesi jotain jota ei hinnastossa ole erikseen mainittu, kysy!
Kaikki hinnat sisältävät postikulut toimituksiin Suomessa!Tilaaminen

Tilaus tehdään siis sähköpostiini khtscarlet[at]gmail.com. Tilatessa kerro
- kangas- ja lankatoiveesi
- mahdolliset merkit ja muut yksityiskohdat
- hevosen rotu
- muita toiveita

Mukaan voi liittää mallikuvan oikeasta hevosesta. Jos liität kuvan, voin halutessasi valita parhaiten sopivan kankaan ja langan värin jos olet itse epävarma siitä, mikä olisi lähimpänä mallikuvaa.

HUOM. Alaikäisen tilaajan tulee keskustella tilaamisesta huoltajan kanssa etukäteen!

Kun saan tilauksesi, vastauksena kerron paljonko hevonen tulee maksamaan ja annan maksutiedot varausmaksun maksamiseen. Aloitan hevosen valmistamisen, kun varausmaksu on tililläni. Hevosen valmistuttua lähetän siitä sinulle kuvat sähköpostiin. Jos et ole tyytyväinen valmiiseen hevoseen, sitä ei ole pakko ottaa. Voin tehdä myös pieniä muutoksia valmiiseen hevoseen, jos toivot niin! Jos kuitenkin päädyt hevosen ottamaan, maksetaan loput hevosen hinnasta tililleni viikon sisällä hevosen valmistumisesta. Kun maksu on tililläni, postitan hevosen sinulle.

Varausmaksu
Varausmaksulla pyrin välttämään tilaukset, joissa tilaajalla ei ole aikomustakaan lunastaa valmista hevosta itselleen. Varausmaksu on 20 e ja se vähennetään valmiin hevosen hinnasta. Jos valmis hevonen ei miellytä tilaajaa, varausmaksu palautetaan tilaajalle. Jos valmis hevonen ei miellytä, tulee tilaajan kertoa siitä viikon sisällä hevosen valmistumisesta, muuten varausmaksua ei palauteta! Valmiin hevosen ostopäätös on myös sitova, et voi siis ensin päättää ottavasi sen ja myöhemmin ilmoittaa, ettet tahdokaan ja vaatia varausmaksua takaisin.
Varausmaksua ei palauteta, jos tilaaja jättää muusta syystä hevosen maksamatta.

Tilausehdot

- Tutustu tilaussivuun tarkasti ennen tilauksen tekemistä
- Maksu viikon sisällä hevosen valmistumisesta
- Varmista ennen tilauksen tekemistä, että sinulla on varaa maksaa se kokonaisuudessaan, jotta turhat perumiset vältetään
- Alaikäisen tilaajan huoltajan tulee olla tietoinen tilaamisesta ja kokonaishinnasta
- Maksu tapahtuu tilisiirrolla tai postiennakolla (tilaaja maksaa postiennakosta aiheutuvat kulut, 4,20 e, varausmaksun yhteydessä tililleni)
- Keppi ei sisälly perushevosen hintaan, mutta lisähinnasta (5 e) se on mahdollista saada mukaan. Muistathan mainita siitä tilatessa!
- Kuvien käyttöoikeus ei sisälly hevosen hintaan, eli ottamieni kuvien käyttö on kielletty hevosta uudelleen myydesssä, Instagramissa, blogissa, nettisivuilla jne.


Sivujen sisältö © Anna 2007-2018
Sisällön kaikenlainen kopiointi ja jäljittely kielletty