» index
» esittely
» asukkaat


Sivujen sisältö © Kht Scarlet 2007-2015

Gabriëlle

Nimi Gabriëlle Syntynyt 17.04.2002, DE
Kutsumanimi Kapris Omistaja Anna, Kht Scarlet
Rotu puoliverinen Kasvattaja keksitty
Sukupuoli tamma Tekijä Anna
Väri ja merkit punaruunikko, valkopää Rekisterinumero SKPR-41
Säkäkorkeus 154 cm Koulutustaso ko vaB, re 120 cm

© Anna © Anna © Anna
Lisää kuvia.

Kapris on taitava hevonen ja sillä on melko helppo ratsastaa jos ei vaadi paljoa, mutta jos sen haluaa saada kulkemaan hyvin, täytyy ratsastajallakin olla jonkinlaista osaamista. Kapris ei toimi puolikkailla avuilla, vaan sille pitää kertoa kaikki selkeästi pieniä apuja käyttäen, sillä se reagoi herkästi. Kulkee helposti eteenpäin ja saattaa tarjota laukkaa missä milloinkin, muttei harrasta ryöstämistä. Saattaa pukittaa satunnaisesti, joko ratsastajan liian voimakkaiden apujen vaikutuksesta tai innostuessaan. Kuumuu esteillä hiukan, mutta pysyy käsissä. Antaa helposti tarhasta kiinni ja on muutenkin kiva käsitellä.

Sukutaulu

isä Gabriel ii Gotta-Go
ie Lullaby Maker
emä Aphrodite ei Ever So Clever
ee Sapphire

Jälkeläiset

Sukupuoli Nimi Syntynyt Isä
tamma Łucja SCAR 2009 isä
skp nimi 0000 isä

Kilpailut

PVM Kutsu Paikka Luokka Sijoitus
8.10. kutsu Kht Windhoek jokeri ?/?
8.10. kutsu Kht Windhoek 60-70 cm 1/?
8.10. kutsu Kht Windhoek 80-90 cm 3/?
26.11. kutsu URL kangastammat 4/9

Arvostelut

Hyvin kaunis hevonen,rotu-ja sukupuolileima todellakin täsmäävät. Pää... hmm jollain tapaa ohenee turpaa kohti. Silmät voisivat olla ihan pari millimetriä lähempänä toisiaan,samoin sieraimet. Harja ihanan runsas ja kauniin värinen. Itse hevonen näyttää hiukan punertavalta. Valkopää näyttää toisesta suunnasta hiukan hutaistulta,muuten se on todella hyvä. Suu on hyvän mittainen ja suora. Korvat ovat kauniit ja näköjään tehty ajan kanssa. Kapris on oikein nätti tamma.
Kouluarvosana ; 10 - Hinta-arvio ; 20-35€
- Tze.

Kapris on oikein kaunis puoliverinen tamma, jonka rotu ja sukupuoli ovat oikein hyvät. Kapriksen pään muoto on hyvä, ei mitään moitittavaa. Pää on sopusuhtainen kaulaan verrattuna. Silmät, korvat ja sieraimet ovat hyvässä kohtaa, sekä sopivan kokoiset. Hevosen jouhet ovat siististi ommeltu ja sopivat hyvin hevosen väriin. Myös hevosen ommel on hyvä, sillä ompelujälkeä ei juurikaan näy. Merkki on ommeltu siististi.
Kouluarvosana: 10 hinta-arvio: 15 - 25 €
- Honest

Ensinäkemältä Kapris on todella kaunis hevonen. Pää on pikkuisen omituisen muotoinen, mutta se ei haittaa paljoakaan. Silmät ovat aika pienet ja valkopää liian pieninminun makuuni. Jännän värinen, punertavia hevosia on keppihevosmaailmassa vähän. Poskea saisi olla hitusen enemmän. Harja sopivan lyhyt, sopii hevoselle. Sieraimet ja silmät ovat liimattu, josta pikkuisen miinusta, sillä ne eivät ole kivan näköisiä liimattuina. Harja sopivan tuuhea ja tasainen. Rotuleima ja sukupuolileima hyvät. Suu sopusuhtainen.
Arvosana: 9- Hinta-arvio: 15-25€
- Lila

Rotuleima on ihan hyvä, sopii pv hevoseksi. Tammaksi Kapris sopii erittäin hyvin. Pää sopivan kokoinen, ohenee ehkä vähän turpaan, mutta eipä tuo kamalasti haittaa. Suu sopivalla kohdalla ja ulottuu sopivan syvälle päätä. Sieraimet ovat hyvällä kohdalla ja sopivan kokoiset. Silmät ovat myös sopivalla kohdalla, mutta voisivat olla aavistuksen isommat. Korvat ovat sopivat kokoiset ja hyvällä kohtaa päätä. Kaula on sopivan kokoinen, mutta pään ja kaulan littymä on hieman liian paksu, voisi olla vähän ohuempi. Edestä hevonen näyttää suoralta. Ompelujälki on hyvä, eikä sitä erota kovinkaan, merkki meltu hyvin.
Hinta-arvio: 20- 25 e Kouluarvosana: 9
- Slili

Hyvin nätti ja siro tamma. Kehuja vaan :D Väri on ''elegantti'' pidän paljon :) Rotuleima erittäin hyvä, sukupuolileima myös. Silmät ja sieraimet todella hyvissä paikoissa!
Kouluarvosana: 10 Hinta-arvio: 30-40€
- ÄssÄ