» index
» esittely
» asukkaat


Sivujen sisältö © Kht Scarlet 2007-2015

Itkettäjä

Nimi Itkettäjä Syntynyt 8.4.2000, FIN
Kutsumanimi Innu Omistaja Kht Scarlet
Rotu suomenhevonen Kasvattaja kasvattaja
Sukupuoli tamma Tekijä Anna
Väri ja merkit liinakko, piirto Rekisterinumero 000
Säkäkorkeus 155 cm Koulutustaso ko heB, re 80 cm

© Anna © Anna © Anna
Lisää kuvia.

Tulee.

Sukutaulu

isä isä ii ii
ie ie
emä emä ei ei
ee ee

Jälkeläiset

Sukupuoli Nimi Syntynyt Isä
skp nimi 0000 isä
skp nimi 0000 isä

Kilpailut

PVM Kutsu Paikka Luokka Sijoitus
PVM kutsu paikka luokka 0/0
PVM kutsu paikka luokka 0/0

Arvostelut

Suloinen nappisilmä! Rotuleima ok, turhan ponimainen ilme suomenhevoseksi.Hyvä sukupuolileima, tammamainen ilme ja rakenne. Kaunis, suora ja suomenhevosmainen profiili. Niska hyvä, ryhdikäs tamma. Pään alalinja kaipaa paljon lisää muotoja, leukaperä saisi olla reilusti enemmän näkyvillä! Alahuuli hyvä ja suu siisti, syvyys juuri sopiva. Kaulan pituus suhteessa päähän hieman liioitellun pitkä. Kaulan muoto todella onnistunut! Hyvä ja ryhdikäs ylälinja, siististi leventyvä alalinja. Kaulan loppua ja keppiin kiinnitystä olisi voinut huolitella. Korvat hyvät ja ryhdikkäät, kiinnitetty siististi oikeille paikoin.Silmät ja sieraimet sijoitettu hyville paikoin ja kooltaan ovat erttäin hyvät. Valopilkut jäävät hieman pieniksi. Erityisesti sieraimista tykkään, sopivat hepalle erinomaisesti! Todella kaunis väritys, esimerkillisen siistit tummennokset. Ihana humuharja!
- Niitti

Rotuleima ok, ponimainen rakenne. Sukupuolileima hyvä, erotti selvästi heti tammaksi. Leuan muoto voisi olla hieman selvempi. Korvat ovat siistit ja sopivan kokoiset, ja omaan silmääni jopa oikeassa kohdassa. Sieraimet ja silmät voisivat olla samaa materiaalia, ja saman väriset. Silmien ja sieraimet juuri sopivan kokoiset. Turvan tummennokset sopivat, ei yhtään liian liioitellut. Väri vaihtuu kivasti vaaleanpunaiseen valkoisessa kohdassa. Valopilkut makuuni hieman pienet. Suu sopivan syvyinen, ja näyttäisi olevan suorakin. Kaulan pituus on mielstäni hyvä, muttei ehk ihan suokkimainen. Erittäin suloinen tapaus!
- Anniihw

Hyvännäköinen hevonen! Sukupuolileima hyvä, tammaksi tunnistin. Myös rotuleima oikein hyvä, mieleen tuli heti suomenhevonen. Korvat sopivan kokoiset ja hyvillä paikoilla. Silmät hyvän muotoiset ja kokoiset, samoin niissä oleva valopilkku. Muotoja voisi olla enemmän, mutta hyvältä näyttää noinkin. Kaula sopivan pituinen ja mukavan paksu suomenhevoselle. Kaula myös levenee loppua kohden, ei liikaa, vaan juuri sopivasti.Tummennokset ovat sopivan haaleat, eivätkä varasta huomiota liiaksi. Hevonen näyttää suoralta ja siististi ommellulta. Suu on myös hyvin ommeltu ja siisti, näköjään pysyy hyvin kiinni. Yleisilmeeltään pirteä ja siisti hepolainen!
- Ansku Koo

Hiukan ponimaisen piirteen alta löytyy kuitenkin suomenhevos tamman ominaisuudet. Turpa kaventuu hienosti suomenhevosittain, pää olisi voinut silti olla hieman pidempi jotta suomenhevosen leima näkyisi selkeämmin. Kaula on sopusuhtainen päähän nähden, antaa tammamaisen ilmeen siroudellaan. Korvat ovat sopivan kokoiset ja juuri oikealla kohdalla, mikä työstää suomenhevosen piirteitä. Tammaksi Innun tunnistaa saman tien sirosta olemuksesta. Pään ja kaulan liittymiskohtaa olisi voinut hieman enemmän raottaa jolloin hevosen poski olisi erottunut tarkemmin. Silmät ovat hyvällä kohdalla, hieman pienemmät olisivat poistaneet ponimaisuutta. Sieraimet ovat oikealla kohdalla, sekä tarpeeksi kaukana silmistä, mikä antaa hevosmaisuuden. Harja on aivan ihana, tuo mukavan lisäpiirteen Innuun. Tummennettu turpa ja piirto antavat katsojalleen aitouden tunteen.
- limppu